Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Een zakelijke transactie’

pao 1jpg

Op verrassende wijze heeft de 30-jarige Carrie een verandering ervaren in haar relatie met de 63-jarige Randy. Het stel, dat elkaar enige jaren geleden op Tinder ontmoette, heeft een bijzonder liefdesverhaal beleefd.


In eerste instantie had Carrie haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar met een specifiek doel: een rijke man vinden.


In een openhartige verklaring over haar oorspronkelijke bedoelingen zegt Carrie: “Ik had een zakelijke transactie in gedachten. Toen ik Randy ontmoette, dacht ik alleen aan geld; mijn plan was om hem financieel leeg te trekken en vervolgens te vertrekken.”


Echter, haar gevoelens voor Randy groeiden en hun relatie evolueerde van een puur financiële regeling naar oprechte liefde.


Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, prees Carrie Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.


Ondanks een periode van radiostilte waarin Carrie haar leven op orde probeerde te krijgen, bleef Randy betrokken.


Hij zocht opnieuw contact met Carrie, die op dat moment geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zegt: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje weg was, stuurde hij me een bericht.”


Na meer dan een jaar van online communicatie besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks dat Randy gedurende die tijd tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.


Carrie bekent dat ze schuldgevoelens had over de situatie. Nu, na drie jaar samen, beweren ze dat hun relatie geworteld is in oprechte liefde.


Hoewel Carrie nog steeds af en toe geld van Randy krijgt vanwege haar uitgavenpatroon, is hun relatie dynamisch veranderd. Ze zegt: “Soms heb ik dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”


Ze besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven