Vrouw houdt van treinstation: Ze heeft elke dag een rustig moment op dezelfde plek!

trei 1jpg

Veel mensen vinden het moeilijk te geloven, maar de Amerikaanse Carol heeft een diepe genegenheid voor een treinstation. In een opmerkelijke wending trouwde ze zelfs in 2015 met het station genaamd Sante Fe.

Voor Carol is het treinstation meer dan alleen een plek, het is haar levenspartner. Haar gevoelens voor het station begonnen al op negenjarige leeftijd.

In 2011 gingen Carol en het station officieel een verbintenis aan en sindsdien gaat ze door het leven als Carol Sante Fe.

Om bij haar geliefde station te kunnen zijn en quality time door te brengen, maakt ze dagelijks gebruik van de bus. Ondanks de 45 minuten durende rit is ze dan eindelijk samen met haar geliefde Sante Fe.

Zij is ervan overtuigd dat er een speciale plek op het station is waar ze kunnen genieten van wat privacy en waar ze haar geliefde kan aanraken.

In hun relatie is er geen sprake van fysieke intimiteit, iets wat Carol respectloos vindt. Kortom, Carol is wat men noemt een objectofiel.


Eens probeerde ze een relatie met een mens te hebben, maar het duurde niet lang.


Haar ware liefde vond ze in het station. Ze herinnert zich nog goed de eerste keer dat ze Daidra aanraakte.


De opstartgeluiden van treinmotoren bezorgden haar een magisch gevoel, en de aanraking van Daidra voor de eerste keer liet haar bijna extatisch voelen.


Hoewel haar huwelijk met Daidra niet officieel is, heeft ze haar naam wel veranderd in Sante Fe.


Haar band met het station is diep en haar liefde voor Daidra is onveranderlijk, ze zal haar grote liefde nooit verlaten.

1. Iedere dag moet ze lang reizen om bij haar geliefde station te kunnen zijn
2. Ze geniet van iedere aanraking en ieder moment samen
3. Ze heeft zelfs haar achternaam laten veranderen
4. Een relatie met een mens is niets voor haar.
5. Vanaf haar 9de begon ze al gevoelens te ontwikkelen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven