Urk!-ster Geetje heeft verrassing voor ons allemaal

WhatsApp Image 2024 06 10 at 104700jpg

Geetje Hakvoort, bekend uit de realityserie Urk!, deelt opbeurend nieuws na een turbulente tijd van een pijnlijke scheiding en een bittere breuk: ze heeft opnieuw de liefde gevonden!

Na haar breuk met een man uit Drenthe onthult Geetje aan Shownieuws dat ze weer gelukkig is in de liefde, enkele maanden later.

,Ik ga er niet te veel over zeggen, maar ik ben wel verliefd ja”, deelt ze mee. Het afgelopen jaar was niet makkelijk op liefdesgebied voor Geetje.

Na negentien jaar samenleven, verraste haar man Jan haar door aan te kondigen dat hij wilde scheiden. Deze schokkende onthulling was zelfs voor Geetje een donderslag bij heldere hemel.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

,,Ik dacht dat hij een grapje maakte, het was echt het allerlaatste wat ik had verwacht, een donderslag bij heldere hemel”, vertelde ze destijds aan weekblad Privé.

Urker Greetje openhartig over mokerslag: ‘als een behoorlijk onaangename verrassing’

Later vond Greetje liefde bij een man uit Drenthe, maar helaas was deze relatie van korte duur.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

Enkele weken later was het alweer voorbij. De breuk trof Greetje diep. ,,Ik ben heel erg verliefd geweest en hij op mij. Daar is niets aan gelogen. Je mag ook weten dat ik enorm liefdesverdriet heb.”

Urk-ster! Greetje komt met update: ‘Het is eigenlijk best verdrietig’

”Dit zit me echt niet in de koude kleren”, vertelde ze aan Privé. ,,Ik had kriebels in mijn buik. Dat is misschien wel waarom het zo pijnlijk is.”

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’
greetje bosma

1. Het is een bevestiging maar ze wil er nog niet veel over zeggen.
2. Hopen dat de zon weer mag stralen voor Greetje
3. Ontzettend fijn voor haar en we wensen haar al het goeds
4. Super mooi nieuws!
5. Ze laat er nog niet heel veel over los…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven