Vader wil het anders doen voor zijn dochter en neemt belangrijk besluit: ‘We verdelen het in stukken’

iu 1jpg

Er zijn mensen die keuzes hebben gemaakt waar ze later spijt van kregen. De Australische Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft op dit gebied een opmerkelijke ervaring.

Met meer dan 200 tatoeages heeft Bramble zijn lichaam versierd, wat hem een opvallend uiterlijk heeft gegeven maar ook de nodige spijt.

Tatoeëren wordt gezien als een manier van zelfexpressie, maar Bramble is verder gegaan dan wat de meeste mensen zouden overwegen.

Op slechts 11-jarige leeftijd begon hij met het stretchen van zijn oren en heeft sindsdien ingrijpende modificaties ondergaan, zoals het splijten van zijn tong en het verwijderen van zijn navel.

De totale kosten van zijn transformaties belopen ongeveer 60.000 Australische dollar (ongeveer 39.000 Amerikaanse dollar).

Hoewel hij aanzienlijk heeft geïnvesteerd in zijn uiterlijk, heeft Bramble nu enige spijt over zijn keuzes.

Tijdens een interview met LadBibleTV’s ‘No Filter’ serie gaf hij toe: “Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik spijt heb van sommige tatoeages,” en voegde eraan toe, “Niet alleen spijt, ik denk dat er een verschil is tussen spijt hebben en anders bekeken willen worden.”

Zijn grootste zorg gaat uit naar het mogelijke oordeel van anderen, vooral in situaties zoals het begeleiden van zijn dochter naar school.

Bramble is bezorgd over de impact die zijn uiterlijk op haar kan hebben. “Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – kan leiden tot een heleboel problemen voor jezelf.”

”EnHij legde uit: “Misschien is het beter als mijn dochter hier later mee te maken krijgt.”

Om zijn imago te verbeteren, ondergaat Bramble momenteel een langdurig proces van laserverwijdering van zijn gezichtstatoeages.

“Al ongeveer 12 maanden ben ik bezig met laserchirurgie… en we doen het in fasen,” vertelde hij.

1. Om problemen te voorkomen neemt hij deze stap voor zijn dochter
2. Hij vreest dat het impact kan hebben op zijn dochtertje.
3. Hij heeft nu toch wel spijt en dus komt hij in actie..
4. Gezond verstand komt soms pas op latere leeftijd
5. Het resultaat tot nu toe mag er zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven