Sneller dan verwacht: Martien en Erica gooien de handdoek in de ring!

WhatsApp Image 2024 04 16 at 194750jpeg

Vorig jaar opende de familie Meiland, bekend van hun realityserie, hun nieuwe pension Code Rosé in Noordwijk. Na slechts een jaar hebben zij besloten om de locatie te verkopen.

“Dit object staat morgen bij ons online!”, kondigde Damen Makelaars aan op Instagram, met een foto die duidelijk het herkenbare pension toont.

Volgens het juicekanaal Realityfbi op Instagram, is het voor de kenners duidelijk dat het om Code Rosé gaat.

“Het lijkt erop dat de Meilandjes na iets meer dan een jaar alweer afscheid willen nemen van het pension,” voegden ze toe.

In de laatste maanden van 2022 kochten de Meilands het pand voor €1,5 miljoen en staken veel tijd en energie in het renoveren en transformeren naar hun smaak.

“Er moet veel gebeuren, maar dat vinden we juist leuk. Van niets iets maken,” vertelde Erica Meiland aan het AD. Toch, kort na de feestelijke opening, kiezen ze ervoor om het pension van de hand te doen.

Op dit moment zijn de Meilandjes te zien in de show “Chateau Meiland VIPS”, waar ze elke week twee bekende Nederlanders ontvangen voor een overnachting, in plaats van klussen.

Deze nieuwe invulling van hun show heeft echter gemengde reacties opgeleverd, met kritiek op hun interviewvaardigheden.

Catherine Keyl, een van de gasten en ervaren interviewster, merkte op dat het talent voor reality-tv niet automatisch betekent dat men ook kan interviewen.

“Helaas vallen de Meilands ten prooi aan een algemeen misverstand in Hilversum. Men denkt daar dat als je leuk bent in een realityshow, je ook een goede interviewer bent. Dit beroep vergt echter specifieke vaardigheden,” schreef zij in haar column voor De Telegraaf.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven