Binnenkijken in het luxe huis van zangeres Davina Michelle!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 085540 5jpg

Ontdek de opvallende woning in Capelle aan den IJssel van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. Ze heeft niet alleen succes in haar carrière, maar ook een indrukwekkende woning.


Samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer heeft Davina Michelle een prachtige villa gekocht in Capelle aan den IJssel voor een bedrag van 1,1 miljoen euro. Ze hebben een aanzienlijke korting gekregen van ruim 90.000 euro op de oorspronkelijke vraagprijs van 1.190.000 euro.


Met een woonoppervlakte van 429 vierkante meter en in totaal 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers, biedt deze villa alle luxe en comfort die je maar kunt wensen.


De woning, gelegen langs het water, beschikt over een ruime tuin en een dakterras, perfect voor ontspanning. Daarnaast is er een garage met ruimte voor twee auto’s.

Echter is nog niet bekend of het stel de hypotheek van ruim 3 miljoen euro heeft benut voor hun woonplaats.

Ondanks deze financiële onzekerheid, is wel overduidelijk dat hun verblijf een weelderige en comfortabele uitje biedt, perfect voor de getalenteerde zangeres om bij te komen tussen drukke werkdagen door.

Voor een blik binnen in het immense luxueuze huis van de artiest en haar partner, kan je op de volgendelinkklikken.

1. Wow wat een geweldig grote en luxe villa!
2. Dat doet ze niet verkeerd op jonge leeftijd.
3. In deze tuin kun je wel een festival organiseren!
4. Wat een geweldige villa en wat veel kamers!
5. Deze dame heft het goed voor mekaar op haar leeftijd!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven