Nieuw probleem: Maxime en Leroy kunnen hun huis niet verkopen

WhatsApp Image 2024 05 26 at 113629jpg

In het afgelopen jaar hebben Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een luxueuze villa aangeschaft voor een bedrag van 2,2 miljoen euro.

Oorspronkelijk leek het erop dat ze van luxe genoten, maar nu blijken de financiële verplichtingen behoorlijk zwaar. De maandelijkse hypotheeklasten bedragen een aanzienlijk bedrag van 14.000 euro.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Wat gebeurt er op foto twee?’

Bovendien heeft de villa een energielabel ‘G’, wat resulteert in aanzienlijke stookkosten bovenop de hypotheekbetalingen.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Moet waarschijnlijk ontslagen worden’

Om de kosten te verlagen, hebben ze hun uitgaven drastisch verminderd. De luxe auto is ingewisseld voor een zuiniger model en de villa is opnieuw te koop gezet voor dezelfde prijs van 2,2 miljoen euro.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Echter, ondanks het feit dat de woning al enige tijd te koop staat, blijven de maandelijkse lasten toenemen. Naast de kosten voor het moderniseren en isoleren van het huis, die naar schatting meer dan be>

Bij een totaal van 2,5 miljoen euro zijn er echter nog andere zaken om rekening mee te houden.

Huwelijk Maxime en Leroy staat op klappen: ‘Dat geef ik je nu al op een briefje’

Ondanks dat Maxime en Leroy slechts de muren hebben geschilderd, vereist het echt renoveren van de villa een aanzienlijke investering.

Donkere donderwolken boven het hoofd van Maxime en Leroy: Betekent dit einde oefening?

Harry Mens benadrukt in de Story nog een ander probleem: de villa’s locatie is niet optimaal. “Het huis van Maxime bevindt zich langs een drukke weg, wat niet de meest gewilde plek is in Noordwijk,” vertelt Harry.

“In een markt die oververhit is, werd het huis een paar jaar geleden verkocht voor de vraagprijs, maar dat is nu niet meer het geval. Door een ruimer aanbod zijn kopers kritischer geworden.”

“Met een financiële capaciteit van twee miljoen of meer, verkiezen mensen eerder exclusieve locaties zoals Zuidduinen of de Koningin Astrid Boulevard boven de straat waar Maxime woont.”

Het lijkt onvermijdelijk te zijn dat Maxime en Leroy zullen worden geconfronteerd met een aanzienlijke restschuld.

1. Dit hadden ze toch al kunnen weten toen ze het huis kochten?
2. Lekker vooruitzicht voor de toekomst
3. Hier zullen ze zeker niet blij mee zijn
4. Ze hadden andere keuzes moeten maken destijds
5. Gaat nog een lange weg worden voor het koppel

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven