Vrouw (62) wil visum voor haar echtgenoot (26): ‘We willen gewoon samen zijn’

ii 1jpg

Een vrouw raakte verliefd op een man die 37 jaar jonger was dan zij nadat ze hem online had ontmoet, ondanks haar aanvankelijke vergissing in zijn identiteit.

Isabell Dibble, 62, kwam in contact met Bayram Boussada, 26, toen hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

In eerste instantie dacht de grootmoeder van tien dat Bayram een bekende was uit haar vakantie in Tunesië en wees hem af vanwege het leeftijdsverschil.

Echter, na een gesprek ontdekte Isabell al snel dat Bayram anders was dan ze had gedacht.

Ondanks haar oorspronkelijke reserves, voelde Isabell een klik en besloot ze in oktober 2019 naar Tunesië te reizen, waar Bayram een romantisch aanzoek plande en een enthousiaste Isabell ‘ja’ zei.

Het stel trouwde in januari in Tunesië en vierde hun speciale dag met ongeveer 100 mensen.

Isabell heeft gezegd dat ondanks het leeftijdsverschil ze gelukkiger is dan ooit tevoren. Het was echter niet eenvoudig om Bayram naar Groot-Brittannië te laten komen vanwege de coronapandemie en vanwege de huidige vliegbeperkingen is het onzeker wanneer ze weer herenigd zullen worden.

Isabell, die in Kent woont, zei: ‘Er zijn veel nadelen waarvan ik me bewust ben, daarom had ik twijfels en was ik sceptisch.

‘Ik heb soortgelijke verhalen over vrouwen gelezen en het verraste me dat ik zelf in deze situatie terechtkwam. Hij heeft nooit om geld gevraagd, nooit om iets anders.

“Het maakt niet uit voor hem of ik daarheen verhuis of dat hij hierheen komt, we willen gewoon samen zijn. Ik heb hier mijn familie, kinderen en kleinkinderen, dus vertrekken is geen optie voor mij.

“De situatie om hem hierheen te halen is lastig, ondanks de omstandigheden. Helaas hebben we allebei niet genoeg inkomen, maar hopelijk zal dat binnenkort veranderen.”

Isabell benadrukt de steun van beide families en zegt: “Mijn familie werd in het begin wat nerveus, wat begrijpelijk is. Maar ze hebben een positieve houding: ‘Je hebt moeilijke tijden doorgemaakt, dus doe waar je gelukkig van wordt’.”

“Ik ben drie echtgenoten verloren en ze begrijpen dat ik behoefte heb aan wat spanning en liefde in mijn leven. Ze weten dat ik jong van geest ben en dat hij me gelukkig maakt.

“We zijn getrouwd bij het lokale gemeentehuis en hadden een receptie aan de overkant waar zijn ouders wonen. De bruiloft was fantastisch en zijn familie steunt ons ook.”

Het paar wil nu dat Bayram naar Groot-Brittannië komt om hun huwelijksleven te beginnen, maar ze hebben wat hindernissen ondervonden vanwege de pandemie.

Isabell merkt op: “Er zijn vast veel mensen in onze situatie die met hun partners vastzitten in het buitenland en moeite hebben om een visum te krijgen tijdens de c0vid-19-uitbraak.”


Met alles wat momenteel gaande is, hangt het een beetje in de lucht. Ik hoop dat het in juni zal zijn, maar wie weet.


Ik kan gewoon niet wachten om hem hierheen te halen, zodat we samen kunnen blijven genieten van de tijd.


Bayram, een taxichauffeur, voegde hieraan toe: “We spraken ongeveer zes of zeven maanden voordat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik was een beetje zenuwachtig om haar voor de eerste keer te zien, maar ik was opgewonden.


Het kan me niets schelen dat we een leeftijdsverschil hebben; ik denk er niet over na. Leeftijd is slechts een getal en ik zie haar niet als een ‘oudere vrouw’, ik zie haar gewoon als een goede vrouw.


Zij maakt me gewoon zo blij – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell maakte zich veel zorgen over de ontmoeting met mijn familie, maar ze zijn zo blij en verwelkomden haar.

“C0rona maakt het moeilijk, maar zij is mijn vrouw, ik zou voor altijd wachten, en binnenkort kan alles weer beginnen.”

“Ze is zo gek maar goed gek – ik hou zoveel van haar. Isabell is mijn prachtige vrouw. Ze is mijn ziel, mijn alles.”

De 37-jarige dochter van Isabell, Emma, geeft toe dat ze twijfelde toen ze voor het eerst hoorde over de relatie, maar staat nu volledig achter hun huwelijk.

Ze zei: “Ik had er geen probleem mee dat mijn moeder iemand online ontmoette. Mensen ontmoeten elkaar de hele tijd op Facebook.”

“Zonder dat platform had ze misschien nooit de kans gehad om hem te ontmoeten, maar ik was in het begin een beetje twijfelachtig.”

“Er zijn allerlei verhalen over jongere mannen die oudere vrouwen ontmoeten en maar op één ding uit zijn. Het baarde mij echt zorgen dat ze naar een ander land ging om een vreemde te ontmoeten.

‘Ik heb de hele tijd dat ze daarheen ging met haar aan de telefoon gezeten, zij deed hetzelfde voor mij.

“Na het zien van hun connectie, denk ik dat hun genegenheid oprecht is. Hij heeft duidelijk liefde voor mijn moeder.

“Ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en veel verliezen geleden in haar leven, dus het is erg fijn om haar gelukkig te zien.

“Ik heb hem ontmoet via FaceTime toen mama op bezoek was, maar het zou leuk zijn om hem persoonlijk te ontmoeten.”

Het zal leuk zijn om hem ook op persoonlijk vlak te leren kennen, aangezien hij tenslotte de echtgenoot van mama is.”

1. Deze grootmoeder leerde haar man kennen in Tunesië.
2. Haar man heeft nog nooit om geld gevraagd, zo laat ze weten.
3. Haar dochter van 37 jaar leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat haar man een visum krijgt zodat ze samen kunnen wonen.
5. Volgens haar is zij de vrouw van zijn dromen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven