Vrouw betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

babyjpg

In een verontrustende situatie betrapte een moeder haar 60-jarige schoonmoeder terwijl ze probeerde haar zoon borstvoeding te geven, wat ze beschreef als “extreem vreemd en zeer ongepast.” Ook probeerde de schoonmoeder de baby te laten zeggen “mama” in plaats van oma.

Verward en overstuur houdt de moeder vast aan de term “tata” – wat oma betekent in het Libanees-Arabisch – om te voorkomen dat haar zoon het gedrag van haar schoonmoeder overneemt.

Op Reddit deelde de moeder haar ervaring en benadrukte ze dat de schoonmoeder niet alleen probeerde de baby borstvoeding te geven, maar ook aandrong op het gebruik van de term “mama.”

De moeder onthulde dat de schoonmoeder van plan was genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven, wat ze als een ‘slecht plan’ bestempelde.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te laten drinken terwijl de moeder even weg was om te douchen.

De moeder benadrukte dat ze de schoonmoeder geen toestemming had gegeven om de baby op deze manier te behandelen en dat ze het gedrag van de schoonmoeder om zich als de moeder van de baby te gedragen sterk afkeurde.

De moeder uitte haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder, waarop de Reddit-gemeenschap geschokt reageerde, met velen die het gedrag als “walgelijk” bestempelden.

Er werd zelfs gesuggereerd dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdiende voor haar daden.

Anderen uitten hun afkeuring en adviseerden voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby, terwijl ze de moeder aanmoedigden om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat aanvaardbaar gedrag is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven