Blauwe Vogel Appie veroorzaakt opwinding met nieuwe video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De gemoederen blijven bezig met de controverse rond Joost Klein, waarbij Appie Mussa, een goede vriend van Joost, een bijdrage levert aan de opschudding.


In een nieuwe video heeft Abdulhani Mussa Ali, beter bekend als Appie, recent kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival. Voor de oudere generatie is Appie misschien nog een onbekende naam.


Hij is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verscheen in een kostuum met een blauwe vogel, naast Joost op het podium, wat geen vervolg kreeg.


Appie uit nog steeds sterke gevoelens over de gebeurtenissen. Eerder heeft hij een video geplaatst waarin hij beweerde dat er “eigenlijk helemaal niks was gebeurd” en dat Joost onterecht was weggestuurd.


In een nieuwe TikTok-video uit Appie opnieuw zijn frustraties. Hij draagt een snavel en danst op een nummer van Lily Allen.


Terwijl hij danst aan het einde van de video, steekt Appie provocatief twee vingers op naar het songfestivallogo.


De reden achter deze actie van Appie is niet duidelijk. De video lijkt vooral een uiting van frustratie te zijn dan een oplossingsgerichte stap.


De discussies en speculaties over Joost Klein en de reacties van zijn vrienden houden aan in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven