Vrouw vindt geen vriendje omdat ze heel mooi is: ‘Het is een eenzaam leven’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op dit moment vinden tal van influencers hun weg naar succes op TikTok. Elke influencer is op zijn eigen manier uniek, maar ze delen een gemeenschappelijk verlangen naar aandacht.

Echter, het verkrijgen van deze aandacht is voor sommige influencers niet zo eenvoudig. Sommigen gaan tot grote lengtes om in de spotlights te staan, zelfs als dit controverse veroorzaakt.

Neem bijvoorbeeld Ashley, een TikTokker die onlangs voor ophef zorgde met opmerkingen over haar liefdesleven.

Zij beweert dat ze “erg single” is omdat mannen “bang” zouden zijn voor haar uiterlijke schoonheid en intelligentie. Bovendien deelt ze dat haar volgers verbaasd zijn dat ze nog steeds alleenstaand is.

Ondanks haar grote aantrekkingskracht, zijn er geen mannen die de stap durven te zetten om haar hart te veroveren.

Al acht maanden lang heeft ze geen partner gehad, en dat komt volgens haar door haar uiterlijk. Mannen vinden haar te mooi en zetten niet de stap om haar te benaderen.

“Door mannen word ik slechts gezien als een fantasie, waardoor ze terughoudend zijn om de eerste stap te zetten,” vertelt ze. De mannen die wel toenadering zoeken, zijn volgens haar allemaal “ugo” of “weirdo.”

Dit gevoel van eenzaamheid raakt haar diep, zeggende: “Het is een eenzaam leven, vooral als je weet wat je waard bent.”

Ondanks verwachtingen van ongeloof in de commentsectie, begrijpen veel vrouwen haar juist en kunnen ze zich identificeren met Ashley’s ervaringen.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is…
2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid
3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is
4. Zou bijna medelijden met haar krijgen..
5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven