Vrouw vertelt over bijzondere band met kermisattractie: ‘We hebben samen een kindje’

ka 1jpg

Een vrouw genaamd Gaëlle Engel, 46 jaar oud en afkomstig uit Frankrijk, identificeert zich als een objectofiel, wat betekent dat zij gevoelens kan ontwikkelen voor objecten.

Na een zevenjarige relatie met een achtbaan, heeft Engel nu haar liefde gevonden in een kermisattractie.

Tijdens een bezoek aan het Duitse Holiday Park jaren geleden, raakte Engel gecharmeerd door de achtbaan Sky Scream, waar haar hart sneller van ging kloppen.

Haar band met Sky Scream was diepgaand, waarbij ze tijdens bezoeken aan de achtbaan zich vastklampte aan de constructie en urenlang met de attractie sprak.

In contact komen met Sky Scream maakte Engel opgewonden, verder dan kletsen tegen de achtbaan.

Een toegangsverbod van het park maakte haar onmogelijk om haar liefde te bezoeken en te zien, door klachten over geklets tegen de attractie.

Engel heeft haar geliefde kermisattractie inmiddels gevonden in het Franse Bordeaux en is opnieuw gelukkig in de liefde.

Dit keer is haar grote liefde Gravity. Ze wil haar liefde direct bezegelen door met de attractie te trouwen.

Ze neemt geen halve maatregelen, want ze beweert zelfs dat ze een zoon heeft met Gravity. Ze beschouwt haar zelfgemaakte modelversie als haar zoon.

Het spijtige is echter dat haar zoon bij haar thuis woont, waardoor hij zijn vader niet vaak kan zien. Ze zegt: “Ik bezoek hem regelmatig en volg hem als hij ‘op tour’ gaat.”

Vol passie praat ze over de liefde van haar leven!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven