De waarheid komt altijd aan het licht: Patty Brard is hierom vertrokken bij Shownieuws!

WhatsApp Image 2023 10 04 at 222044jpg

Een recente aankondiging onthulde dat Patty Brard afscheid neemt van Shownieuws, wat velen verraste.

Patty Brard ontvangt heftige waarschuwing van ex

Kort daarna legde Patty Brard zelf bij RTL Boulevard, een concurrent van het programma, uit waarom ze deze beslissing heeft genomen.

Opmerkelijke onthulling over liefdesleven Patty Brard

Ze legde uit dat ze ervoor heeft gekozen om haar contract, dat binnenkort afloopt, niet te verlengen en is momenteel op Ibiza voor wat persoonlijke tijd.

Patty Brard bezorgd over zoon Lil Kleine en Jaimy Vaes

Hoewel ze niet uitsluit om terug te keren naar het programma, benadrukte ze tegenover verslaggever Aran Bade dat ze nu een pauze neemt.

Patty Brard krijgt duidelijke waarschuwing

Ondanks haar rustperiode heeft Brard bevestigd dat ze andere aanbiedingen heeft ontvangen, wat haar zeker zal bezighouden.

Patty Brard praat over obsessie

De manier waarop Brard haar vertrek bekendmaakte bij een concurrerend programma en het ontbreken van een formeel afscheid met haar collega’s heeft geleid tot speculaties.

Patty Brard (68) steunt Eloise op ludieke wijze

Victor Vlam, bekend van de podcast ‘De Communicado’s’, heeft aangegeven dat dit ongebruikelijk is en impliceerde dat er meer speelt dan we zien.

Patty Brard moet volgens de zender verdwijnen

Vlam suggereert dat een financieel geschil met John de Mol de echte motivatie zou kunnen zijn achter Patty Brard’s vertrek.

Patty Brard voelt zich belachelijk gemaakt

Brard, eerder van vast naar freelance contract overgestapt, has al. . .

Naar verluidt zou ze, vanwege haar succesvolle serie op Videoland, meer geld hebben geëist en haar eigen waarde hoog inschatten.

Patty Brard haalt uit naar deze BenB Vol Liefde eigenaar: ‘Die sla ik even over, hoe goor!’

Er wordt gespeculeerd dat Brard misschien hoopt dat de kijkcijfers van Shownieuws zullen dalen, wat haar positie sterker zou maken in de onderhandelingen over haar vergoeding.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

“Dan kan ze zeggen: zie je wel John! Geef mij maar die eurootjes,” werd Vlam hypothetisch geciteerd. De toekomst zal uitwijzen of Brard zal terugkeren naar het programma, wat afhangt van of de Mol akkoord gaat met haar financiële eisen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven