Waylon wordt boos na vraag over roddel

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

In een recent artikel van weekblad Privé wordt gesuggereerd dat zanger Waylon, die eigenlijk Willem heet, mogelijk kampt met een grote schuld bij de Belastingdienst, die zou kunnen oplopen tot miljoenen euro’s.

Volgens het blad zou zijn riante woning zelfs al te koop staan om naar verluidt deze aanzienlijke schuld af te kunnen betalen.

Tijdens een uitzending van de talkshow van Renze Klamer kreeg Waylon zonder enige voorbereiding een vraag over deze geruchten, wat resulteerde in een heftige reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Privé meldt dat Waylon een schuld van minstens een miljoen euro zou hebben. Het tijdschrift citeert: “Er zou sprake zijn van een substantiële financiële verplichting, het bedrag telt zes cijfers. Zijn woning heeft overwaarde, en om daarvan te kunnen profiteren, is verkoop naar verluidt onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

”Hij heeft steun van de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat geld deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens zijn optreden in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon direct geconfronteerd met de geruchten.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg: “Ik moet nog even weten, want ik las deze week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.”

Bizarre beelden van zanger Waylon online gezet: Gaat hij weer over de schreef?

Waylon was zichtbaar verontwaardigd en verrast vanwege het nieuws in de krant dat hij zijn huis moet verkopen.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Het is erg verwarrend om te ontdekken dat mijn huis te koop staat. Het is de meest zwijgzame verkoop aller tijden. Ik begrijp niet wat er speelt.” Waylon legde uit waarom hij eerst niet had gereageerd op de roddels:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Het heeft gewoon geen zin. Je geeft er dan nog meer aandacht aan en alles wat je aandacht geeft, groeit. Ik wil er niet extra nadruk op leggen, maar het is echt intens.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

De timing van deze roddels bleek een groot dilemma voor Waylon: “Het is vooral de timing waarop dit soort zaken naar buiten komen, snap je? Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind.

Uit de woorden van mijn jongste zoon.”

“Mijn vrouw heeft nog maar acht weken te gaan voordat ons nieuwe kindje er is en ze moet in de krant lezen dat ons huis verkocht moet worden. Wauw.”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens'

Terwijl Waylon het ontkent, blijft Evert Santegoeds van Privé bij het verhaal: “We zitten er nogal dik bovenop bij Waylon, dat weet je.”

“De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooi. Hij zou zelfs technisch failliet zijn vanwege een enorme belastingschuld. Het gaat om veel geld!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Waylon reageerde boos en sarcastisch: “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het zelf nog een keer!”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven