Wendy van Hout nieuw carrierepad ingeslagen: ‘Nieuwe uitdaging is mezelf uitdagen’

WhatsApp Image 2024 04 18 at 210416jpg

Met haar partner, Peter Gillis, die zich terugtrekt uit zijn zakelijke ondernemingen in Nederlandse vakantieparken, maakt Wendy van Hout de overstap naar de muziekwereld.

Op haar Instagram-account is te zien hoe Wendy vol enthousiasme een opnamestudio binnenstapt.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Zelfs al worden de details van haar muzikale project nog niet onthuld, toont een video haar vol vertrouwen zingend voor de microfoon.

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

“Gisteren heb ik zo genoten… Mijn nieuwe uitdaging is mezelf uitdagen,” schrijft ze bij de video, en ze belooft haar volgers dat er binnenkort meer muziek zal komen.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Een Instagram-verhaal onthult dat Wendy niet alleen was in de studio. Volkszanger Frank van Etten, bekend van de hit ‘Huisje Op Wielen’, was ook aanwezig, wat speculaties voedt dat ze mogelijk samenwerken aan een nummer.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Dit vermoeden van samenwerking, samen met Frank’s muzikale achtergrond, kan een hint zijn naar het genre muziek waarin Wendy zich zou kunnen verdiepen.

Handgemeen tussen Nicol en Wendy: Peter pion is een spel van wraak!

Ook vriend Peter Gillis van “Massa is Kassa” en zijn vakantieparken heeft onlangs belangrijke veranderingen in zijn zakelijke ondernemingen moeten doorvoeren.

Bizar gerucht over Peter Gillis: Einde nu definitief in zicht?

Als gevolg van vergunningsproblemen heeft hij de controle over zijn Nederlandse parken moeten opgeven.

Peter Gillis over boze bewoners van zijn vakantiepark: ‘dan vertel ik het niet’

Deze parken zijn nu niet langer onder zijn beheer, wat onder andere heeft geleid tot het intrekken van horecavergunningen.

Noodgedwongen zijn er sluitingen geweest.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Om met deze tegenslagen om te gaan, heeft Gillis besloten om zijn focus volledig te verleggen naar zijn activiteiten in België. Daar blijft hij eigenaar van diverse parken.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Op Instagram heeft hij aangekondigd dat de parken Camping Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand voortaan zullen opereren onder de nieuwe naam Topcampings.be.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Met geplande evenementen zoals braderieën, kermissen, bingoavonden en veel livemuziek, is Peter vastbesloten om het seizoen levendig en gastvrij te maken.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven