Wesley Sneijder neemt belangrijk besluit: ‘Ik kijk elke dag opnieuw’

WhatsApp Image 2024 06 13 at 122220jpg

Sneijder staat voor een emotionele fase nu zijn vader ernstig ziek blijkt te zijn, een uitdagende tijd.


In een ontroerend gebaar heeft de voormalige voetballer besloten om meteen bij zijn vader in te trekken om waardevolle tijd samen door te brengen.


Nadat hij vorig jaar zijn moeder Sylvia verloor, is nu ook zijn vader Barry ernstig ziek door een vastgestelde vorm van kanker.


Wesley, die eerder al geconfronteerd werd met verlies, probeert elk moment samen te waarderen.


“Ik bekijk het van dag tot dag en zolang hij van het leven geniet, geniet ik elke seconde daarvan,” deelt Wesley met Weekblad Weekend.

In een daad van liefde en toewijding heeft Wesley ervoor gekozen om alles achter zich te laten en bij zijn vader in te trekken.

Wesley deelt: “Dat vond ik goed om te doen. Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien,”

Laten we Wesley steunen en waarderen voor zijn moedige beslissing door hartjes en steunbetuigingen achter te laten in de reacties.

1. Wat ontzettend verdrietig. Wij wensen hem veel sterkte.
2. Wat mooi dat hij dit doet maar wat verdrietig
3. Wat moet dit een emotionele en moeilijke periode zijn.
4. Wesley grijp alle kansen die hij krijgt.
5. Wensen hen veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven