Dit megabedrag verdient Yvonne Coldeweijer per maand met het verspreiden van roddels!

WhatsApp Image 2024 05 02 at 181216jpg

De bekende Yvonne Coldeweijer, die haar roddels via Instagram verspreidt, heeft aangekondigd dat ze stopt met gratis ‘juicy’ content delen op haar sociale mediaplatformen.

Vanaf nu zullen haar sappige roddels alleen toegankelijk zijn achter een betaalmuur. Om dit te faciliteren, heeft Coldeweijer een speciale website gelanceerd waar fans zich kunnen abonneren om exclusieve roddels te ontvangen.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Afhankelijk van het abonnement, dat 9 euro per maand kost of een voordeliger jaarlijks tarief biedt, ontvangen volgers dagelijks, wekelijks of maandelijks updates. Deze nieuwe stap markeert een belangrijke verandering in haar carrière, waar betaalde content de nieuwe standaard is geworden.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Met deze omschakeling heeft Coldeweijer haar Instagram-profiel omgevormd van een roddelplatform naar een meer persoonlijke ruimte waar ze haar dagelijkse leven als influencer deelt.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’

Ondanks dat ze eerder bijna 842.000 volgers had, heeft ze sinds de aankondiging een daling van 91.000 volgers ervaren, wat suggereert dat velen meer interesse tonen in de beroemdhedenroddels dan in haar persoonlijke berichten.

Yvonne Coldeweijer deelt grootste nieuws van dit jaar: Dat hadden we even niet verwacht!

Toch lijkt het erop dat Coldeweijer’s nieuwe bedrijfsmodel succesvol is. Volgens gegevens van Reality.FBI heeft ze al 4.271 abonnees weten te trekken die bereid zijn te betalen voor haar exclusieve roddels, wat resulteert in een indrukwekkende maandelijkse omzet van ongeveer 38.225 euro.

Naast haar betaalde roddelplatform beheert Coldeweijer ook een podcast en een kledingwebshop, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen heeft.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Deze strategie illustreert dat er nog steeds vraag is naar exclusieve content, zelfs als daar een prijskaartje aan hangt. Fans van celebrity-nieuws lijken bereid te zijn te betalen voor hun dagelijkse dosis roddels, vergelijkbaar met mensen die betalen voor exclusieve foto’s van beroemdheden zoals Famke Louise.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Het succes van Coldeweijer met haar abonnementsservice bevestigt dat de markt voor betaalde content, zelfs in nichegebieden, nog steeds bloeiende is.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven