Heb je een vlucht geboekt met Transavia deze zomer? Houd rekening met annuleringen!

transjpg

Er is aangekondigd dat Transavia deze zomer minder vluchten zal aanbieden, wat gevolgen kan hebben voor sommige reizigers.

Er zijn geen specifieke details vrijgegeven over welke vluchten of stoelen zullen worden geannuleerd, maar Transavia belooft hulp te bieden bij het herboeken van gedupeerde passagiers, volgens De Telegraaf.

“Om de stabiliteit van onze dienstverlening te waarborgen, voeren we soms noodzakelijke operationele of commerciële veranderingen door. Dit seizoen is daar geen uitzondering op,” verklaart Transavia in een officiële verklaring.

Op dit moment lijkt de luchtvaartmaatschappij de situatie goed onder controle te hebben, wat waarschijnlijk zal helpen om grote verstoringen te voorkomen.

Een woordvoerder van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) bevestigt dit standpunt.

“Hoewel het meer inspanningen vergt, zijn we optimistisch over de aanpak omdat Transavia de problemen tijdig aangepakt heeft.”

”Er is directe communicatie geweest en er wordt samengewerkt met de betrokken partijen om geschikte oplossingen te vinden,” voegt ze toe.

Belangrijke informatie voor mensen die hun zomervakantie bij Transavia hebben geboekt!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven