Linda de Mol verwent haar zoon Julian goed, wat het ook kost!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 123953jpg

In navolging van het nieuws over Noa Vahle die onlangs een prachtig huis kreeg van haar moeder Linda de Mol, heeft ook haar oudere broer Julian (27) een mooi cadeau ontvangen.

Volgens geruchten heeft hij zelfs een nog groter geschenk ontvangen. “Die is multimiljonair,” fluistert men in de wandelgangen.

De familie De Mol staat bekend om hun rijkdom, wat hen van harte gegund is. Ze hebben er hard voor gewerkt en verdienen het zeker om ervan te genieten.

Recentelijk werd onthuld dat Linda de Mol alle aandelen van Noa’s woning aan haar heeft overgedragen. Hierdoor zou Noa bij een eventuele verkoop direct een aanzienlijk vermogen kunnen verwerven, zonder dat er een hypotheek aan te pas komt.

Ook Julian, de oudere broer van Noa, is niet tekortgedaan. Linda kocht in 2018 een huis voor hem in het centrum van Amsterdam, destijds voor 950.000 euro.


In navolging van Noa behield Linda in eerste instantie een deel van het eigendom, maar het lijkt erop dat Julian nu ook de volledige eigendom heeft verkregen.

Linda de Mol apologizes: ‘I sincerely regret’🙏🤔

Met een indrukwekkende oppervlakte van 148 vierkante meter en een tuin van 33 vierkante meter, heeft het huis vier slaapkamers tot zijn beschikking.


De waarde van Julian’s huis wordt momenteel geschat tussen 1.5 en 2 miljoen euro. Hierdoor is Noa niet de enige miljonair in de familie, maar kan haar broer Julian bijna als multimiljonair worden beschouwd.

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

1. Dat is niet misselijk zo’n mega cadeau krijgen!
2. Niet alleen Noa maar ook Julian heeft niets te klagen.
3. Je moet toch wat met die vele centjes!
4. De kinderen van Linda hebben het goed voor elkaar!
5. Hij hoeft zich nooit meer zorgen te maken over centen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven