Droevig nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Het is wat het is’

jr 2 1024x576jpg

Al twintig jaar lang geniet een trouwe groep kijkers van de belevenissen van de familie Bauer, waarvan de realityserie een groot succes is.


Niet alleen Frans en Mariska trekken de aandacht, maar ook hun charmante zonen weten veel bekijks te trekken.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft een grote schare vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Drie van Frans’ vier zonen hebben een vriendin die regelmatig in de serie verschijnt.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien vanwege hun tijdelijke breuk, wat de jonge vrouwelijke kijkers aansprak die Fransje zeer aantrekkelijk vinden.


In een recente aflevering werd bekend dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw is overgeslagen, en zij doet weer mee in de show.


In de meest recente ontwikkelingen van Fransje’s liefdesleven blijkt dat het geluk van korte duur was. Na een periode van geluk zijn Fransje en Emy weer uit elkaar.


Ondanks de situatie met zijn ex in de serie, maakt Fransje duidelijk dat dit voor hem geen probleem is: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”


Er zijn signalen dat Fransje niet lang vrijgezel zal zijn, gezien zijn grote fanbase op Instagram.


Fans kunnen regelmatig genieten van video’s waarin Fransje zijn outfit van de dag toont. “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”

”Door een fashionfilmpje te maken, wilde ik ontdekken wat anderen ervan vinden. Het eerste filmpje kreeg veel positieve reacties, dus blijkbaar werd het gewaardeerd.”

1. Er leek weer verbetering te zijn, maar spijtig genoeg…
2. De vooruitgang was echter van korte duur voor Frans junior.
3. Hij is gelukkig jong genoeg om hier overheen te komen.
4. Hoewel het beter leek te gaan, is dat toch niet het geval.
5. De recente poging was helaas onsuccesvol voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven