Geen zorgeloos leven voor Marianne Weber: Problemen stapelen zich hard op!

WhatsApp Image 2024 03 27 at 123557jpg

Na aankondiging om anderhalf jaar geleden te stoppen met haar carrière, lijkt Marianne Weber nu te maken te hebben met financiële problemen.

De zangeres, die in 2022 herstelde van borstkanker, nam destijds afscheid van de muziekwereld om te genieten van haar leven.

Hoewel ze op Gran Canaria woont, lijkt ze niet helemaal vrij van financiële zorgen te zijn.

Volgens BekendeBuren kampt ze met problemen in haar bedrijven.

Haar onderneming Marianne Weber B.V. vertoont eind 2022 een negatief saldo van bijna 222.000 euro.

Ook haar andere bedrijf, Rabbit B.V., staat er financieel niet goed voor, met een negatief eigen vermogen van 29.400 euro.

Recentelijk gedeponeerde cijfers bij de Kamer van Koophandel laten dit zien, aldus BekendeBuren.

Hoewel ze nu selectiever is in optredens, benadrukte ze dat ze niet volledig gestopt is en nog steeds te boeken is voor interessante projecten, zelfs als dat betekent dat ze vanuit Gran Canaria moet vliegen.

,Ik heb al vaak geroepen dat ik nog maar zo’n vijftien keer per jaar een optreden doe. Dus het verhaal dat ik gestopt zou zijn, klopt absoluut niet.”

Ondanks dat voelde Marianne zich gekwetst toen ze niet werd gevraagd voor het evenement De Bevers in Ahoy door haar goede vriend John de Bever en zijn man Kees Stevens.

Ze vroeg zich af waarom ze niet gevraagd was, gezien hun langdurige vriendschap en zelfs het feit dat ze een tijdje bij hen thuis had gewoond.

,,Waarom hebben ze mij niet gevraagd? Zeker als je bedenkt dat we het jarenlang zo ontzettend leuk met elkaar hebben gehad”, vroeg Marianne zich af.

,,Ik heb zelfs enige tijd bij de mannen in huis gewoond,” aldus een ontzettend teleurgestelde Marianne.

Deze gebeurtenissen hebben speculaties aangewakkerd over Marianne’s financiële zorgen, nu haar inkomsten uit optredens verminderd zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven